HURRA!

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är min favvotessans födelsedag. Grattis på 17-årsdagen!
Igår var jag på middag hos henne det var väldigt mysig och gott!
Här slänger jag in en bild på henne:



Idag ska jag:
Plugga Tyska
Plugga Matte
Hjälpa pappa att bygga
Bjuda på middag?

Dienstag

Här sitter jag med psykologiböckerna ihopslagna och ett glas vatten. Jag har varit i simhallen med malin och byggt lite muskler. Nu hade jag tänkt plugga psykologi till psykologiprovet på torsdag men jag hade även tänkt gå och lägga mig hyffsat tidigt ikväll så vi får väll se hur det går med det mina planer går inte ihop. Jag ska nog ta och åka till skolan tidigt imorrn trots att vi har sovmorgon, ja så får det bli! Det innebär att jag kan gå upp nu och gosa ner mig under täcket och titta på nått vänner-avsnitt.

Nu ska jag iallafall sova. Godnatt!


Kista

Igår var en bra dag, det är allt som behöver sägas.
Idag har jag tagit det lugnt och varit i kista och ätit med Empa, Malin, Igge, Erik och Mathias riktigt mysigt var det.
Nu sitter jag i köket för mitt rum är ockuperat av mamma och pappa som tittar på tv. Ja dom ligger i mitt rum, det är nämligen så att vi håller på med ett byggprojekt här hemma och ska bygga ett till rum ovanför vardagsrummet så vi har tömt vardagsrummet och därmed finns det ingen soffa eller tv. Kvällen ska jag ägna åt att datanörda mig och titta på ensam mamma söker, final ffs! och kanske lite AA men först ska jag snacka killsnack med thorsson.
Det är så mysigt när man dimmar ner lampan lite i köket så det blir mysstämning och släpper ut albin som ligger framför mig på mattan och myser (ja han bor i köket nu eftersom att vardagsrummet är tömt). Men nu ska jag snacka vidare puss!

Gratis smink

Blev precis tipsad av pau att bli medlem på en hemsida där man tjänar ihop poäng och kan få presentkort på kicks och make up store. Och det är gratis! bli medlem vettja: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=159350

Det är ingen vanlig dag!

Här sitter jag på aktiekunskapen jag och empa kom hit för en liten stund sen..vi fick sovmorgon för att vi var på akteiträffen igår, det var boring men med trevligt sällskap blev det kul plus att vi fick cola, kakor och mackor som var riktigt goda.
Vi sjöng nyss "Ja må dom leva" här i klassrummet eftersom att både Empa och Dogge fyller 17 år, dom lär ju få höra den igen när riktiga klassen sjunger. Grattis till dem både! Och speciellt stort grattis till min lilla (trots att hon är både äldre och längre än mig) Skuttis :). Jag hoppas jag får komma på fika hos henne, det skulle vara mys. Imorrn är jag iallafall bjuden på middag till schnallan, gott ska det bli. Idag ska jag åka med Malin och Tessan till stan och hitta en fin present till födelsedagsbarnet (Empa, inte dogge)



Världens bästa empa

Robbie Williams - Feel




Nån som skulle banga på en Robbie Williams konsert?? :D

som ett knivhugg i hjärtat

Att se dig såhär ledsen gör så himla ont, du förtjänar inte det här. Kasta över allt det jobbiga på mig så ska jag orka det åt dig. Jag lovar att jag alltid finns där för dig och du kan prata med mig om du vill. Jag älskar dig.

-

Igår ska vi inte ens prata om så illa var det, iaf kvällen. På dagen jobbade jag, empa och malin kom och hälsade på det var trevligt. Vi däckade hos empa vid ett nån gång. Imorse vaknade jag hos empa, chillade lite, drog hem för att plugga tyska. Något pluggandet blev det inte, jag orkar bara inte. Vid tre åkte jag iväg och jobbade det var trevligt, det är trevligt att jobba när det finns så taggade och roliga människor, jag fick skjutss hem med johanna eftersom att vi slutade samtidigt tack till henne hon får åka med mig nästa gång. Nu ska jag äta, titta på ensam mamma söker, sanningens ögonblick och ge pappa farsdagpresenten.
Puss!


En ko väger lika mycket som 2.3 miljarder myror

Aktiekunskap...vad ska man säga, hur kul är det att upptäcka att aktierna ligger minus 9000 när man kommer till skolan en fredagsmorgon? Inte kul. Men hela klassen verkar iallafall ligga minus så det känns ju lite bättre. Vi ska iallafall få börja sälja idag woho, jag ska nog sälja volvo och SSAB. Marcus som har stenkoll på aktier kommer ju lätt vinna hela tävlingen. Men men en positiv sak med dagen är att det är fredag och helg! Superskönt, även fast jag måste plugga tyska och jobba hela helgen. Ikväll vet jag inte vad som händer jag hoppas på något trevligt.
Imorse vaknade jag 7.25 så jag hade lite bråttom till bussen men jag hann iallafall.
Och nu sitter Igge på ett flygplan påväg till Florida (jag är inte alls avundsjuk) sen kommer hon komma hem som en neger, jag vill också bli brun och komma till värmen. Plus att det är billigt där. Jaja vi får hoppas att hon har det underbart i två veckor. Nu måste jag lyssna på Matthias så att jag lär mig något om dessa aktier. Puss

DH

Här sitter jag och tittar på desperate housewives, jag hänger inte med. Jag har missat massa avsnitt vilket ä fett dåligt för jag älskar den serien. Och det är inte kul att titta när man har missat massa saker, måste nästa köpa boxern sen. Ja kan ju i och för sig titta på den där hemsidan men då måste man vara jättekoncentrerad och lyssna eftersom att det inte är textat och det pallar jag inte. Måste jalla iväg nu. PUSS

1 års kalas och 6 års kalas!

Idag har jag varit på kalas hos familjen Larsson-Stenbeck, det var mysigt. Det var Tilde och Jesper som skulle firas, men Gustav fick också ett paket bara för att han är världens sötaste Gustav. Vi fikade och pratade om massa trevliga saker, farmor och farfar som har varit på hälsoresa på mallis i två veckor var bruna och fräsha, fan vad avis man blir. Och eftersom att farbror Magnus och jag delar fotointresset tog han fram datorn och visade massa fina höstbilder. Och lilla Jesper har börjat gå, han är så söt den ungen, gladare barn får man leta efter! 
Nu måste jag plugga, eller egentligen kan jag ju göra det imorgon eftersom att läxorna är till på tisdag, men jag gissar på att jag kommer vara skapligt trött imorrn efter skolan så jag ska satsa på att göra allt idag för min egen skull.
Och donken skulle ringa om de behövde hjälp för jag har sagt att jag kan jobba nu på lovet så jag har haft med mig mobilen överallt nu hela tiden, men idag på kalaset tänkte jag att jag lägger mobilen i jackan, självklart har jag då ett missat samtal från donken, sadface på det.
Nej men nu ska jag satsa på att plugga klart allt tills innan middagen. Ciao

RSS 2.0