Iphone

Igår hämtade jag ut min iphone, älskar'n!


21 oktober

Igår somnade jag typ halv nio om inte tidigare, haha. Va på kurs hela dagen med jobbet, fick lära mig om kundbemötande, kroppsspråk mm. Idag vaknade jag halv nio, tolv timmars sömn SCORE! Stekte pannkakor till mig själv och åt dom fram Kungarna av Tylösand. Sen drog jag igång musik, vek tvätt, tumlade, tvättade och hängde tvätt. Efter det rensade jag undan i köket och nu ligger jag i min säng, produktiv brud!
Klockan två ska jag åka och jobba, har inte jobbat på nästan två veckor hehe.

Sommar, saknar

























TJARRÅ!

BRA SKIT



Min Iphone är påväg till mig!!!!! :D Fyfan va jag e gla'


Friday

Hemma från kryssningen, det var kul! Bjöd på en och annan rolig stund.
Nu har jag precis ätit lunch med Denise, vet inte vad jag ska göra ikväll. Funderar på en hemmakväll med chips.
Imorrn ska jag på 20 årsfest där man ska klä ut sig, jag fick år 2010 och ska klä ut mig till något som förknippas med det året. Vad fan ska jag va?! Det enda jag kan komma på är prinsessan Viktoria, hon gifte ju sig. Men då måste jag åka och köpa en tiara och det känns inte som att jag har ork och lust till det. Hjälp mig!!!


Tortillapizza

Idag är det sjukstuga här hemma, eller ja Denise är sjuk och jag tar hand om henne. Börjar känna mig lite förkyld själv vilket inte är bra eftersom att jag ska på kryssning imorrn.
Nu ska jag kolla på satc och äta tortillapizza. Väldigt enkel att göra, blev tipsad av Lisa för nått år sen.

Det är bara ta ett tortillabröd, kleta på chilisås, strö över skinka eller om ni vill ha något annat på och sen ös på med riven ost och till sist lite pizzakrydda. Sen är det bara att stoppa in den i ugnen tills osten har smält. Mummmmss



10-10-10

10 is the day today. Har jobbat hela dagen och nu är jag ledig läääänge. Kryssning på onsdag, bara att tagga till! Jag hoppas den blir riktigt lyckad, behöver något som går bra nu, har sån jävla ångest över massa saker och vill bara att det ska bli bra.
Nu ska jag kolla på tv och vänta på att mayday ska börja..

bad day

Jag saknar dig...

Höst







Tisdag

Hemma från jobbet, fick skjuts hem av Johan och som tack för skjutsen bjussade jag honom på en Mcflurry.
Nu håller han på att fixa Bonniers trafikskolespel på min data, asnice!! Körkort here I come hehe :)

Imorrn är jag ledig som sagt, vet inte vad jag ska göra, plugga teori hela dagen? Det skulle behövas faktiskt så värt att tänka på. När pappa är hemma från landet ska vi boka körlektioner och köra som fan, jag ska ha det där jävla körkortet punkt slut :) Nu ska jag spela! Woho


Denise och jag

jobbjobb

Imorse tänkte jag gå upp vid 10, hade ställt klockan. Men vad händer? jag vaknar halv ett och ser att mobilen är död, jag tycker inte om min mobil! Vill ha min Iphone nu!
Jag ska iallafall iväg och jobba för sjunde dagen i rad, cash :D
Imorrn är jag ledig förhoppningsvis, då vill jag göra nånting kult!

ARG

När min snälla gulliga arbetskamrat berättade för mig att hennes pojkvän misshandlat henne,
då tappade jag helt hoppet om killar. Jävla svin!!


RSS 2.0