Valborg

Här sitter jag på administrationen vi är 9 stycken, helt great! Eller nu blev vi 10 en viss Marcus kom precis direkt från champangefrukost helt nykter.....NOOOOOOT. Haha han har finskjortan och slips på sig. Han sitter och skrattar för sig själv. Men det är ju alltid kul med sånt!
Ikväll ska jag på middag hos mallabralla med tjejerna sen ska vi nog dra iväg nånstans tror jag. Jag är galet taggad! Jag och Ompa gjorde spellistor på spotify igår och det gjorde oss ännu mera taggade! Pusssi

,.

Du kollade men du såg inte
Du hörde men du lyssnade inte
Jag rörde men du kände inte

Kidnappat barn ur kista?

Fan vad sjuka människor det finns! Ett barn föddes för tidigt och avled och när föräldrarna en sista gång skulle titta ner i kistan och ta farväl av sitt barn är barnet borta?! Nån har alltså kidnappat lillen, helt stört!
Läs om det här.


for schoooooool


Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen.

Administration med Sture, WOHO!! Nooooot.
Alltså den mannen är inte lite speciell, kommer med galna kommentarer hela tiden. Inte nog med det han är halvdöv också och läspar.
Det var nån vid det andra bordet som gäspade och då var sture i farten: oj vilken gäsp, kära nån svälj inte skolan.

Vi har lunch efter den här lektionen och jag hörde rykten om att det serveras falukorv och makaroner, failmat!
Hur ska jag överleva dagen? Vi har ju körkortsteori till klockan fem också.
Nu skriker folk på varandra här inne, jag tror det handlar om fotboll. Jag och Empa hänger inte alls med, men vem fan bryr sig om fotboll? Handboll it is! Puuuuuuusss


RSS 2.0