Halv åtta hos mig

Hello idag har jag varit ledig, det blev en totally chilldag hemma, skönt men lite tråkigt. Har fixat lite i mitt rum, ska bara dammsuga och fixa nya sängkläder. Ska nog flytta min säng till mitten av rummet så den inte står i det kalla hörnet. Där är det svinkallt så den får flyttas tillfälligt tills det blir varmare ute. Nu sitter jag och glor på halv åtta hos mig, blir alltid hungrig när jag tittar på det, trots att jag precis ätit haha.
Imorrn väntar jobb 15-21.20, vad ska jag göra innan dess tro? Återstår att se, puss!

Bjuder på en sommarbild på little sister


Biljardpalatset och Soft

Igår var jag ute i stan med jobbarkompisarna, det blev helt spontant att vi som jobbade igår drog ihop nånting och det blev riktigt lyckat!
Först var vi på biljardpalatset och spelade biljard med några rotebroare, jag och Martina mot Sjölund och Thorsson. Johan kom inte in så han och Philip drog till donken. Jag och Martina vann btw biljarden! Senare kom Peter, Simon, Mickis och Lihn. Sen drog jag, Martina och Peter vidare till Soft, Rotebroarna drog hem och de andra va kvar ett tag. Soft var nice men en elak vakt som inte släppte in Lihn, han sa att dom hade stängt och klockan va kvart i två?! Idiot! Jag hade iallafall askul och sen tog vi en taxi hem vid tre typ, Martina sov här och nu ska jag jobba.
Så skönt att vara ute och bara dricka någon cider, mycket roligare och man mår mycket bättre dagen efter.
Nu ska jag till bussen så jag kommer i tid till jobbet, pusshej!


110128

Life is a bitch, and then you die!

I'm back!

And here I am! Provade blogga på devote, en mer privat blogg men hur kul va det? Saknade blogg.se och mina 20 läsare hehe. Så nu låser jag upp bloggen igen, wiho!

Idag har jag jobbat för första gången på en vecka, blev sjuk förra veckan så var hemma och vilade. Imorrn är jag ledig, min sista lediga dag den här veckan. Martina och Adam försöker få med mig på utgång men vet inte om jag orkar, det är så långt in till stan haha kc i mitt hjärta. Måste fixa nytt leg också och boka intensivkurs i Eskilstuna, fan jag är så dålig på att ta tag i saker. Skypeade lite med Marcus precis, saknar honom!!! Vi pratade om flygresor till London, så jag ska försöka få med mig någon dit i februari, hoppas hoppas!
Nu ska jag hänga lite med Ove Sundberg och sen sova gött i min sköna säng! Godnatt förfan!
(för er som inte fattade mitt oveskämt = jag ska titta på solsidan)


RSS 2.0