Beställde en vårjacka mitt i natten


Stop making me believe in things that won't come true

Allt är bara så jävla fel!


onsdag

Röjj är vad det är i mitt rum, eller har varit idag. Har röjjt i min garderob, skickade ut en massa kläder. Har även storstädat hela rummet och bytt sängkläder så nu är det kliniskt rent :) Körde även en omgång i allrummet så det är fräscht. Nu är det bara badrummet som måste fräschas upp inför det nya året, men det får bli imorrn innan jobbet eller på fredag. Nu blir det date med min säng och solsidan.



Här är en bild på min kompis hestolle :D


Gott nytt jul

Borde kanske städa mitt rum. Har tänkt tanken typ hela förra veckan men det blir inte av, wtf!? Min kropp stöter bort damsugaren... Imorrn ska jag ta tag i det hur jobbigt det än är! Bädda rent i sängen osv. Planerna är även att shoppa imorrn om inte alla är sjuka?! Måste köpa ett gymkort också, vill ha ett på sats, det verkar inte vara mycket dyrare än valsta men alla mina polers hänger på valstagymmet så det känns mer lockande att träna med dom än helt ensam. Ska ta en dusch och sedan parkera arslet i soffan 21.00 på femman --> Desperate housewives (om det är något avsnitt, eller är säsongen slut?) aja Puuuuuuuussss

Ledig dag

Idag har jag inte gjort mycket, var iallafall ner till frisören med Empa, hon fick en tid idag och jag på onsdag. Skönt innan jul och nyår, känner på mig att det kommer bli dyrt dock. Imorrn blir det jobb igen och på onsdag är det lön, nice!


Har famlat i mörkret men i dig såg jag ljuset

 Det här med 30 dagar går inte så bra för mig, jag orkar bara inte, vissa saker kändes bara helt onödiga och andra för personliga. Idag åkte jag hem från willys i snöstorm med onda axlar och en riktigt sliten kropp. Har missat allt julbak och pyssel, handbolls semifinalen, finalen, middagar med familjen och massa tvhäng. Imorrn är jag ledig iallafall men då är ingen annan hemma här, kul.... Ska nog ta mig till frisören imorrn om jag orkar. Min utväxt är så gräslig, orkar inte se den mer. Nu ska jag kolla på tusenbröder, kriminellt fan. Hihi puss!



Världens bästa mamma och pappa!

Schema

Igår va jag på julbord med jobbet, det var trevligt. Nu väntar jobb

Måndag: Födelsedag
Tisdag: Jobb 16-21-20
Onsdag: Ledig, julbord med jobbet
Torsdag: Jobb 16-21.20
Fredag: Jobb 15-21.20, lillis 19årsfest
Lördag: Jobb 14-21.20
Söndag: Jobb 14-21.20

Idag hade jag tänkt övningsköra med pappa, vill bara ha det där jävla körkortet!

♥ Dag 2 – Min första kärlek

Min första kärlek träffade jag i slutet på december 2008 så snart 2 år sedan. Vi träffades i lite drygt ett halvår. Med honom kunde jag vara mig själv, vi var alltid ärliga mot varandra och kunde prata om allt även pinsamma saker. Jag mådde bra i hans sällskap, hade alltid kul med honom. Sen tog det slut och vi slutade träffas, det var en fruktansvärt jobbig period. Tror jag aldrig har varit så ledsen i hela mitt liv. Idag har vi en bra relation som kompisar och det är jag jäkligt glad över. Jag vill ha honom i mitt liv, även fast vi nästan aldrig träffas så vet jag var han finns.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Jag heter Pauline fyllde 19 år igår och bor i Märsta, en liten ort utanför Stockholm, jag har även växt upp här.
Här bor jag med min lillasyster och mamma och pappa. Jag tog studenten i våras, gick sam-ekonomi på Arlandagymnasiet. På dagarna nu sysselsätter jag mig med jobb och träffar kompisar. Jag jobbar på Willys i Rotebro och har jobbat där sen öppningen i mars. Jag har spelat handboll ända sedan handbollskolan men slutade för några år sedan. Jag höll även på med simning när jag va mindre. Det var nog allt!




30 dagar

Okej jag lovar inget men jag ska prova, hihi. Då kör vi!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
♥ Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag idag
Dag 5 – Vad är kärlek
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
♥ Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
♥ Dag 27 – Min favoritplats
♥ Dag 28 – Det här saknar jag
♥ Dag 29 – Mina ambitioner
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick


Birthdaygirl

Idag är det min dag och den har varit jättemysig!
Började med lunch på kinan med tjejerna, sen drog jag, lisa, empa och igge hit och fikade och snackade en massa. Nu på kvällen fick jag god mat som jag önskat, baconlindad lax i ädelostsås med pommes, mums!
Har fått massa grattis och det har gjort mig så glad, tack för alla gratulationer! :)

Nu ska jag chilla vid tvn och imorrn blir det jobb. Puss!

Tisdag

Idag har jag jobbat, slutade sju. Riktigt skönt att slippa stänga för en gångs skull. Nu håller jag på och gör fyllda frallor, mums! Kanske lägger in recept sen, de är i ugnen just nu. Imorgon ska jag köra med körskolan, pappa ska med och efter det ska jag öva gärnet på det läraren tycker jag är dålig på. Efter det ska jag handla med Tessan till vår födelsedagsmiddag på fredag, TAGGA!

Såg en bok idag på jobbet som jag måste lägga till i min önskelista


Samtal från London!

Har pratat med Marcus på skype ikväll, gud vad glad jag blev. Blev genast på bättre humör när jag fick prata med honom. Saknar honom! Hoppas resan till london blir av. Han kommer iallafall hem snart över jul och då ska vi fan träffas! Imorgon blir det jobb mellan 12-19. Nu ska jag sova, har sån fruktansvärd huvudvärk. Hoppas den går över tills imorrn. Godnatt

Ät skit

Vad har jag gjort för att förtjäna det här?!?
Orkar inte bry mig längre, tänker inte ens försöka. Allt går bara åt helvete!


Önskelista


Good news

Jag slipper jobba nyår, ååh vad glad jag blir :D.
Ligger i sängen nu och ska snart gå ner och äta något, jobbar 15-21.20 idag. Har jobbat sen i onsdags, pengarna bara rullar in hehe. I helgen vet jag inte vad som händer, jobbar stängning alla dagar så det blir nog en lugn helg.
Ska ta en macka och kolla lite på tusenbröder, pussssss

Fail

Har precis jobbat, fick reda på att en av de fredagarna jag har fått är nyår, stängning. Om jag jobbar stängning på nyår tänker jag fan åka hem och lägga mig efter och skita i att fira överhuvudtaget, missar ju ändå middagen och allt. JÄVLA SKIT!!!

RSS 2.0