Pluggpanik

Jag har varit sjuk sen i lördags nu, eller ja lördagskväll och det suuuuuuuger ju! Varför just sista veckorna i skolan när jag har galet mycket plugg att göra? Jag är inte kapabel att plugga ens, jag har försökt men mitt huvud protesterar, jag klarar inte ens av att titta på tv då dunkar mitt huvud...
Pappa har iallafall fixat en läkartid imorrn så jag hoppas jag får pencilin eller nått.


Jag funderar på landet v.28, nån som protesterar?

planera sommaren?

Tjejer ni som vill med till landet kan ni skriva veckor som ni kan?
Det blir inte v.29, 30 eller 31 iaf tror jag.

Styckartorpet?

---->>Styckartorpet?<<----

Sommarvärme

GOOSH det är galet varmt ute! Jag har legat ute i solen och stekt i drygt en timme och det är så galet varmt att jag har fått duscha av mig med vattenslangen minst tio gånger. Mamma gjorde en god drink till mig med sprite och jordgubbar, nu har hon åkt till ica så jag sitter här ensam efter som att pappa är på landet och denise är i filips stuga.
Det är nån helikopter som flyger omkring här över hela tiden, den kanske letar efter nått? Jag blev rädd och gick in dock inte på grund av helikopter utan en stor jävla bärfis?? Den kom och satte sig bredvid mig, stor och grön va den så jag sprang in. Jag kan ju inte döda den det är väl då den luktat fis, eller? Jag får sitta är ett tag så kanske den blir uttråkad och flyger iväg.

Ajusste igår var jag på 18 års middag hos Pau Jolly, det fanns gott att äta och massa trevligt folk, schnallorna var där ofc och lite nya människor också. Vi dansade och hade kul och runt elva nån gång kom våran stora födelsedagspresent. Vi tryckte ner pau på en stol, satte på ögonbindel på henne och sjöng ja må hon leva, hon förstod ingenting. Sen började musiken, ögon bindeln slits av och in kommer en manliga strippa, han dansade för jolly och hon fick spanka honom och smörja in honom med nått, haha fyfan vad kul det var, värt vartenda öre! En hellyckad kväll med andra ord.

FÖDELSEDAGSBARNET



Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, det är nån manifestration(?) nere vid vikingafältet man kanske ska haka på ner dig? Ja vi får väl se. Nu ska jag ut och skrämma iväg bärfisen, pussi!

Blond eller brunett?

 VS
 
BLONDIE? BROWNIE?

What’s your favorite trick that you wanna use on me?


Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig.
Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
  - Nalle Puh

P to the A to the U

Hello you!
Min helg har varit den lugnaste på länge faktiskt, i fredags va jag på hope med pau, tessan och igge, det var väl sådär måste jag säga men med nice sällskap så blev det roligare. I lördags var jag hos henrik hela kvällen och det var megamysigt, bästa på länge måste jag säga, pappa kom och hämtade mig runt två sen däckade jag i sängen när jag kom hem. Igår var jag ute ett tag annars var jag bara hemma.

Idag började skolan igen, pain! Tur som vi har slutar vi halv ett på måndagar, jag drog hem och åt sen smsade empa och frågade om jag ville shoppa med henne så vi drog till kista och även igge hängde med. Det var nice. Nu ska jag bara hinka vatten eftersom att jag är jätte törstig? Förstår inte vad det är med mig jag drack fyra glas vatten till lunchen också. Sen halv tio ska jag lägga mig i soffan och glo på tonårsliv, nisen frågade om jag ville följa med henne och sola men jag har verkligen inte orken idag.
Imorrn har jag sovmorgon, woho!

Pusssssi!


<3

Words can't explain

Plusdag

Plusdag + inga omprov = ledig dag, WOHO!
Det blev inte speciellt lång sovmorgon idag, det slippades och fixades i grannhuset men det var ju lika bra det så att man inte sover bort hela dagen. Vad ska man hitta på idag då? Jag ska nog vara duktig och städa lite så mamma blir glad, jag har redan startat en tvättmaskin och Denise har vikt tvätt, så duktiga är vi.

Jag måste också dela med mig av en blogg jag hittade, jag vet inte om den är seriös eller inte men det är väldigt skrattretande att läsa. Det är en kille som är 15 år och har gjort sin flickvän på smällen och nu har han precis varit otrogen (inte nog med det gjorde han en annan tjej på smällen när han var 13) Haha läs själva HÄR.


sunshine


I loved you first

Idag var det kort dag i skolan, som vanligt på måndagar. Två timmar företagsekonomi, lunch och idrott. Efter idrotten snodde Marcus städtantens rengöringsmedel och sprutade på mig och Igge, jag lackade ur och tog flaskan när han ställt ner den och sprang efter honom för att spruta tillbaka men fick allt äckel i fejjan för att det blåste mot mig när jag sprang, FAIL!
Sen jag kom hem från skolan har jag inte gjort ett skit, men vad ska man göra när man inte har något alls att plugga och det spöregnar ute? Ompa smsade iallafall sen och hon var förbannad på sin brorsa som hade snott viktiga grejer av henne men hon lugnade som tur var ner sig efter ett tag, jag blev ju nästan lite rädd för henne ett tag där. Nu är hon på jobbet också så hon kan inte komma hit och roa mig heller, hon tyckte jag kunde komma och hänga på jobbet men jag kände att det skulle bli lite segt att hänga på ica i typ fyra timmar.

 
                    Ompa och lillkusinen Gustav på landet!

RSS 2.0