Hejdå 50öring

Tja! Pigg och glad? nja!
Kom nyss hem från jobbet, stängningen drog över på tiden idag då alla 50-öringar skulle tömmas, vi fick springa på slutet för att väktaren skulle hinna vidare till nästa ställe. Alla har varit och rensat sina spargrisar hos oss idag känns det som. Imorrn slipper vi iallafall den lilla 50öringen.
Imorrn blir det jobb igen, jobbar onsdag-söndag den här veckan. Jag trivs fan riktigt bra på mitt jobb nu! :)
Imorrn är det fredag = helg, jobb är det enda jag har planerat. Blir nog en lugn hemmakväll faktiskt :thumbup:


Hard work work

Känner inte för nånting överhuvudtaget

Bad times

Det här suger


Beställt




Jag är fortfarande sjuk och det är ju lön imorrn så jag lyxade till det och beställde ett par boots från hm och en klänning från nelly. Jag väntar fortfarande på min iphone! När jag och pappa åkte runt och tittade efter en så satte jag upp mig på "bevakning" på Siba så de ska ringa när det kommer in någon, de har inte ringt än och det har gått flera veckor. Jobbigt att vänta :(

Förstörd morgon!

ÅÅÅÅhh jag blir så arg! Jag somnade inte fören vid halv fyra inatt pga en jävligt irriterande rethosta, tillslut lyckades jag iallafall somna och för att bli frisk behöver jag få sova mycket, sova ut. Men nej klockan 9 kommer Ragn Sells eller vad dom heter med två gubbar som ska spola avloppen med en maskin som för ett jävla liv. Och nu kan jag inte somna om för den jävla hostan!!
Jag mår piss! Jag har ont i ryggen av allt hostande, förskyld, ont i huvudet och fryser. Vill bara lägga mig ner och gråta och tacka gubbarna för att de var tvungna att komma precis idag när jag verkligen behövde min sömn och precis idag så tidigt, kunde dom inte ha väntat några timmar?!

SÄMSTA MORGONEN PÅ LÄNGE!!! :(

Brown



Vill utomlands!
En sista minuten någon?

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Sitter i soffan med täcke och kudde, mys! Förutom att jag är sjuk...
Nyser hela tiden, det rinner ur ögon, hostar och har ont i huvudet, life is a bitch!
Inget bra är det på tv heller så satcboxen används flitigt.
Igår va familjen på kalas hos Evelina som fyllde 12 år, stor flicka. Jag stannade hemma eftersom att jag är sjuk, men moster Anna gjorde en matlåda till mig med kyckling, potatisgratäng och sås som jag precis ätit, så gott! hihi :)
Imorrn hade jag tänkt gå på zumba men nu går ju inte det :(, va på det förra veckan och det va riktigt kul och jobbigt.



Summertime!

Sjuuk

Jag orkar inte va sjuk! Idag skulle jag på herrmatch och sen på middag hos kusinen men så blir det inte.
Får ligga hemma i sängen istället :(
Jag måste iallafall följa med mamma och pappa till eddaskolan för att rösta...


Where did I go wrong?


Black and white


3 months to go!

Idag har jag varit i stan med Jossan, jag var på jakt efter mobilen och hon efter höstskor. Mobilen är slut ÖVERALLT och det är så irriterande. Jag ringde Sibas kundservice när jag kom hem för att kolla om de har den inne och svaret jag fick var "den är slut i hela Sverige och du får räkna med en leveranstid på minst 2-3 veckor". Vilken skit! Aja om jag ska ha den någon gång får jag väl beställa den och vänta helt enkelt.



Photoshop

Sitter och väntar på Denise, har lekt lite i photoshop medan jag väntat hihi!


I love to hear you say my name

Idag har jag jobbat, kom hem för drygt en timme sen. Pappa är på landet, mamma sover och Denise är på 18årsfest. Jag svullar chips och dip, mums! Öppnade precis colan och datan fick en dusch haha.
Imorrn ska vi åka och titta på mobil, eller jag har ju redan bestämt att jag ska ha en iphone så vi ska väl egentligen åka och ta reda på lite mer om den. Men eftersom att mitt abonnemang står på pappa kan jag nog inte köpa den imorrn :(.


Plexus flyttar in

Nu har minstingen i familjen Lindwall flyttat in hos oss, här är han:





Ville inte köra upp en blixt i fejjan på honom så det fick bli lite mörka bilder!

Why do all good things come to an end?

Jag har börjat titta på Paradise hotel danmark och jag måste erkänna... jag har blivit besatt, jag ba älskar't. Låg och tittade till halv tre inatt, oups :D hehe. Tittade även på några avsnitt imorse men sen fick jag nästan lite ångest, jag kan ju inte ligga i sängen och slöa hela dagarna. Fan det är så tråkigt att bara vara hemma, tur att man kan ringa mormor och cykla över när man behöver sällskap. Jag vill inte erkänna det MEN jag saknar skolan :(, att träffa alla kompisar och äta den äckliga maten tillsammans.




tillökning i familjen

Ikväll får vi en ny familjemedlem, hans förra ägare blev allergisk så han får flytta in hos oss.
Har ingen bild på honom men det kommer! :)


Ny mobil?

Sitter och kollar på efterlyst, vilka idioter det finns! En kille som kör svart taxi erbjöd en tjej skjuts och sedan våldtar han henne och lämnar henne mitt ute i ingenstans?! Man undrar ju om han fått ut något bra av det? Han har ju iallafall förstört hennes liv! :mad:

Jag funderar på om jag ska köpa en iphone 4, är galet sugen men är det värt pengarna? Jag har ju en mobil som fungerar till det jag behöver den till. Varför ska man vara så fascinerad av nya moderna prylar? Jag har ju råd men det känns onödigt :(

 


Kul att hells kitchen och kungarna av tylösand börjar samtidigt :(
Men det blir till att kolla på kungarna på tylösand, har hört massa roligt skvaller om det och det är ju trots allt premiär ;)

puss

RSS 2.0