ARG

Nu sitter jag här fast jag egentligen borde sitta på en buss påväg till jobbet, men mitt jävla busskort låg ju inte där det skulle så hittade jag det precis när bussen gick!!
Ja det är ju iallafall tur att man har moppe men det är inte det som stör mig nu, det är att jag kunde ha sovit en jävla timme längre eftersom att jag inte behövde hinna med den där 71:an!! Bra morgon! not!

Dina föräldrar måste vara terrorister, de har skapat en sexbomb!

Igår firade vi Eve som fyllde 10 år, grattis till henne som fyller två siffrigt. Vi åt jättestora familjepizzor från campino, dom största jag sett! Jag var typ mätt efter en "tårtbit" men tröck i mig två till för att det var så jävla gott.
Efter det plockade Malin, Empa och Igge upp mig för att dra vidare till johannas lokal där folk hade ätit middag, vi spelade guitar hero, bastade med kläderna på och gjorde roliga saker och jag va lady gaga! Jag drog hem rätt tidigt och däckade nästan direkt, sen fick jag ett chockande sms av Igge som gjorde mig helt pigg och juag kunde inte somna om.
Idag har jag jobbat, rush hela dagen, helt slut och snäll som jag är tog jag halva Sofies pass imorrn och ska jobba igen, men ob tillägg lixom!!! (Grattis på namnsdagen Lisa)
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, Empa och Igge är här så vi får väll se vad som händer mohahaha nu ska jag dissa datan. puss

Dagens bästa: Att empa och igge kom och åt på jobbet och sällskapade med mig hem!
Dagens sämsta: Att bussarna från eurostop bara går en gång i halvimmen (= jag hann inte vänta på min chicken wrap)

Dagen då vi dog flera gånger i rad

Idag har varit en sån där rolig dag, ett skrattanfall som slutade i tårar ojojoj vad kul man kan ha.
Malin jag och Empa flamsade på engelskan. Stackars Malin som fick ta all skit från Marcela (Malin är en sån där duktig elev som alla lärare älskar)
"Vad har hänt med dig?" - Marcela
"Det här måste vara en speciell dag för dig" - Marcela
Haha jag dog! Sen lyckades jag lugna ner mig och faktiskt jobba lite då Malin skriver "My relationship with my money is pretty good" Då dog både jag och empa.
Det är säkert bara Empa och Malin som fattar nånting men det får ni leva med.
Snart ska jag ut och gå med Tessan och empa sen efter det väntar pannkakor med glass (mums) och matte som jag måste plugga till provet imorrn (mindre nice). Och juste imorrn har vi skolfoto, det ser jag inte fram emot! Rädda mig, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Aja nu ska jag springa iväg puss.

Dagens bästa: Engelska lektionen
Dagens sämsta: Plugg

Think outside the box

Hallå där! Idag var det sovmorgon, superskönt måste jag säga. På idrotten stötte vi kula och 5 stycken var ombytta (en av dom var jag *stolt*) Men resten av klassen stog i jeans och var med ändå. Dagen slutade med 2 timmar administration och det gick skitbra för mig och martin(a). Nu såhär på eftermiddag ska jag sätta mig ner och råplugga engelska och försöka bli klar med det till klockan åtta då jag har tänkt gå ut och power-walka. Sen efter det ska jag duscha och plugga lite matte till matteprovet. Vi får se hur det går med det.
Nu ska jag vara duktig och inte sitta här. Jag bjuder på dagens bästa och sämsta. Puuussss!

Dagens Bästa: Sovmorgon
Dagens Sämsta: Att jag sög på kulstötning

Hon är inte en sån vän man håller i handen när det blåser ute.

Varför går inte jag och skolböcker ihop? Det känns som att dom stöter bort mig eller nått för när jag har pluggat i ca en kvart klarar jag inte mer. Jag måste göra något annat. Jag har lärt mig 30 glosor, ca 90 kvar applåd för mig!!
Det innebär alltså att jag måste plugga som en galning imorrn, det kommer jag självklart göra..hmm..
Imorgon har vi sovmorgon det ser jag fram emot. Nu ska jag plugga galet i 30 minuter sen ska jag nog sova. Natti!

ps: glöm inte att spana in Viktors aka Bremis blogg matchoman1337.blogg.se ds

Ny blogg. Nytt liv. Ny Pauline

Yo!

Nu är det gjort! Jag tog steget att radera min ett och ett halvt år gamla blogg.
Nu är jag tillbaka som ny. Eller inte riktigt men nästan. Jag ska se om jag klarar av det här med bloggandet att hålla er uppdaterade. Vi får se hur det går med det.
Något långt blogginlägg blir det iallafall inte nu för jag måste plugga till engelskaprovet jag har på torsdag. Jag har nämligen bestämt mig för att höja mina betyg och gå ut skolan med bra betyg så att jag kan bli rik och lycklig.

Designa om här måste också göra men det får bli en annan gång
Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0