Glad och schipprig

Här sitter jag i vardagsrummet och myser. Jag har städat nedervåningen, så duktig som jag är men jag är inte riktigt klar än men jag förtjänade en paus tyckte jag. Jag måste säga att det är mycket roligare att städa när man har musik, ett tips!
Och jag har inte ätit något på hela dagen!! Det är inte likt mig som äter hela tiden. Eller jag har faktiskt ätit en plopp men det räknas väll inte? En sån där jätteliten som man ger till alla bus eller godis ungar. För man vill väl inte få huset äggat eller något liknande för att man är för snål med godiset, nej juste.
Jag kanske ska bege mig upp och simma med Tessan sen, vi har blivit riktigt duktiga med träningen måste jag säga. Men simning är inte som vanlig träning, det är mycket härligare och mycket friare. Jag saknar faktiskt att simtävla, det var ju flera år sedan. Men aja nu ska jag inte drömma mig bort.
Jajuste jag satt och läste Tessans blogg, massa inlägg som hon skrev för ett och ett halvt år sedan. Då vi var schippriga och glada och bråkade inte, tänk vad skönt att bara ha det så. Det var lixom vi, åttan, nu bråkar vi hela tiden känns det som, alltid är nån arg eller ledsen. Så tillbaka med schipprigheten, jag har saknat den. Glad och schipprig det är så det ska vara. Mer schipprighet till folket!


Ny design

Nu har jag lyckats fixa och trixa lite med designen själv faktiskt, och jag blev nöjd till och med!
Nu ska jag gå ner och äta något sen ska jag kolla på ett avsnitt av andra avenyn och efter det ska jag upp och jobba, jag är faktiskt ganska jobbsugen idag. Vad som händer ikväll har jag inte riktigt fått klart för mig men jag har hört rykten om häng med rotebropojkarna. Får ta och prata med Malin för hon har nog bättre koll än mig. Puss på er

Låt den rätte komma in

Jag hinner med ett kort inlägg innan jag måste springa iväg, ska upp och simma med tessan, malin och empa. Idag är det släckt i taket och värmeljus runt bassängen, sjuuukt mysigt.
Igår var jag på bio med schnallorna, vi såg låt den rätte komma in och den var faktiskt riktigt bra, trots att jag läst boken innan. (Men jag rekommenderar ändå boken, den var lite bättre).
Idag fick jag skolfotona, lite efter alla andra men nu är de iaf här. Imorrn ska jag jobba på eftermiddag sen får jag se vad som händer.
Det var allt jag hann med för nu måste jag rusa iväg. Puss på er!


-

Det var bara en dröm, fan....

Om jag klättrar upp i ett torn, räddar du mig då?

Nu är helgen över men jag är inte i skolan för det är looooooooooov!!!
Så underbart, det behövs verkligen nu är så jävla trött på skolan. Helgen har varit händelserik, jag, empa, malin och igge höll på att bli fast i Sollentuna utanför Husbybadet, tack vare bussar som inte ville komma.
Idag har jag varit barnvakt åt mina kära kusiner i vikingahallen, som tur var var Hampus där också så jag hade lite äldre sällskap. Empa och Malin kom ner dit och åkte hem med mig. Nu sitter i här i mitt kök, jag bloggar och de sitter och skriver post-it lappar, haha ni skulle bara veta vad det står på dem.

Ikväll ska jag äta campinomat hemma hos Martina med tjejerna och sedan åka och bowla, Fridas present som hon fick av oss. Det ska bli mysigt. Vad som händer resten av veckan återstår att se. Possi

Grattis Blondie

Idag var jag på födelsedagsmiddag hos Igge det var riktigt mysigt! Grattis till henne och tack för en trevlig kväll och god smörgåstårta.



Varför kan det aldrig vara 100% bra? Alltid är nått fel. Alltid är nån arg eller besviken. Alltid är jag inblandad bland dem som "gör fel" eller sviker folk. Varför det? Jo för jag talar sällan om för folk när jag är arg, ledsen eller besviken. För jag orkar inte bråka. Man måste klara vissa sånna saker för att vara vänner för alltid tror jag. Men alltid är nått fel. Och jag vet fan inte vad jag ska göra för att alla ska bli nöjda, jag gör mitt bästa och mer kan jag inte göra.
 

Jag kan inte släppa dig...

Jag klarar inte av att se dig, det är lika jobbigt varje gång. Jag faller lixom tillbaka.
Ungefär som när en alkoholist som har blivit ren smakar lite igen och faller direkt tillbaka till spriten.
Så blir det för mig, du kommer direkt tillbaka in i mina tankar och jag blir fylld av saknad.
Jag vill bara att du ska veta att trots allt du har gjort...
...så saknar jag dig.

Det är inte lätt när det är svårt

Här sitter jag i en datasal med Johanna och Malin och nu kom Igge och Empa också. När vi kom till skolan i morse hade vi engelska, efter det såg vi på skärmen att Celine våran företagsekonomilärare var sjuk och även våran psykologilärare. Vi blev lyckliga och meddelade detta till klassen som också blev lyckliga. Vi har alltså haft håltimme sedan 9.15 och börjar med matteprov klockan 12.40. Efter det har vi återigen håltimme fram till mentorstiden, men den skiter man ju i eftersom att våran mentor sa att man fick det.
När jag kommer hem ska jag plugga galet till företagsekonomiprovet på onsdag och försöka avsluta mitt hälsoprojekt (som jag knappt har börjat på). Det ska nämligen vara klart på torsdag, jag ska nog sätta mig på cykeln och träna i en halvtimme eller nått så att jag iallafall har något att fylla i på mitt hälsoprojekt. Imorgon har vi bara språk så det blir en kort dag, woho!
Nu vill Igge ha uppdatering fort så jag får väll skynda mig att ladda upp så jag inte får smisk.

Bjuder på en bild på Igge när hon är i Florida om 2 veckor typ


Fucka ur

Jag hade skrivit värsta långa inlägget så fuckade sig allt så jag orkar inte skriva ett nytt, ni kanske får ett senare om ni har tur. Puss på det

Stackars Märta

Hahah världens sämsta migräntablett-reklam:

"Alla ser programmet utom Märta, för hon har migränsmärta"
HA-HA-HA


Nu kan du få mig så lätt

Hej där alla läsare (om det nu finns några).
Helgen har varit bra och nu är det skola igen, och jag håller på att bli sådär jätte skoltrött som jag var precis innan sommarlovet, det får inte hända! jag ska klara av det här. Därför ska jag direkt när jag har skrivit klart det här inlägget plugga tyska och sedan göra klart min svenska berättelse. Och där i mellan nånstans ska jag äta god middag och titta på andra avenyn. På torsdag ryktas det om födelsedagsmiddag hos malin och på pskologin kom vi på bästa presenten! Haha bara för bra! Och på fredag hörde jag rykten om andra roliga grejer! Nej nu ska jag faktiskt ta tag i pluggandet så att jag får bra betyg och kan skaffa ett bra jobb och bli rik och lycklig (gifter man sig inte rikt så får man se till att fixa eländet själv) Nej men puss på er! 

Dina tänder är som stjärnor, gula och långt ifrån varandra

Helgen var bra, långhelg och grejer! Mys hos Empa och fick träffa rotebrofolket igen ffs! Det var längesen och nu inser man att man har saknat dom. Var i Tjoffens lägenhet också för första gången den var riktigt fin och där bodde en liten fisk vid namn sixten också! Idag var en bra dag, jag var glad nästan hela dagen (en del pms). Och igår på psykologin hade vi riktigt kul. Vi grät av skratt och martina grät även där nere HAHAHAHAHA. Vi fick lära oss lite om Höna-Pöna syndromet (roligt namn) Idag ska jag nog plugga lite till administrationsprovet imorrn. Kul NOT!
Men seriöst jag pallar fan inte blogga mer idag. Puuuuuuuuuuuuuuuuuss

Gillar du sena kvällar vid havet? Du ser sleten ut och luktar fisk

Igår promenerade(!!!) jag och empa ner till stationen där vi mötte igge som hade varit i väsby. Vi tog bussen hem till mig där vi tittade på film och sen somnade.
Idag har jag jobbat och ikväll ska jag nog träffa folket.
Förresten fick jag reda på en grej precis och det gör mig megasuperglad! En annan sak som är bra är att dubble cheeseburger har kommit till donken!!!
Och mitt hjärta och hjärna har kommit back in the days nu på senare tiden!
Bjuder på två bilder från Oktober festen i Tyskland!





Du finns inom mig....fortfarande

Hemma från Tyskland, det var grymt kul! Tidiga mornar men det var fan värt det.¨
Oktoberfesten var galet, men fyfan vad kul! Jag ångrar verkligen inte att jag åkte, kanske slänger in en bild när jag har lagt in dom i datan.
Nu har jag ingen lust att blogga faktiskt så jag kanske skriver lite mer ikväll eller en annan dag. PUSS

RSS 2.0