Måndag

Ligger i sängen och chillar, idag har jag träffat kusinjohan, vi höll på att fastna med bilen i snön men klarade oss haha. På kvällen har jag varit hos Lisa, vi åt middag tillsammans, det var födelsedagsfirande för Amanda som fyller år idag. Imorrn ser det ut som att det blir shopping på eftermiddagen annars no plans.


Obehaglig busschaufför

Satt och läste på märsta.nu så såg jag den här artikeln:





Jag är nästan helt säker på att jag träffat på samma busschaufför för nån vecka sen!


RÄTTNING

Såg precis att jag skrivit tonfisk röra i ett tidigare inlägg, hallå det sitter ju ihop!!!
Särskrivning, pinsamt.... Så för att förtyliga (för dom som inte förstod och även klargöra att jag inte har skrivsvårigheter utan förmodligen var väldigt trött) tonfiskröra ska det stå.
Bra då har vi rett ut det. hehe puss

Söndag, end of week

Nu är jag hemma från jobbet, hade riktigt kul på jobbet idag. Jag och Simon disskuterade svinn när vi frontade kaffehyllan och disskusionen spårade, till slut handlade det om barnen i afrika. Jag skrattade så jag grät, haha! När vi kom ut snöade det, awesome! Denise och Jens hade varit och handlat på coop (chips och dipp till mig, SCORE!) Så de plockade upp mig på stationen, asskönt att slippa trängas på bussen, hehe.

 Nu är jag ledig fram till torsdag, vad ska jag hitta på?! Måste sysselsätta mig annars kommer jag deppa ihop här hemma av tråkhet. Såg nu i mobilen att jag jobbar ju faktiskt redan på onsdag, hur ska jag komma ihåg det?? Någon måste påminna mig haha. Onsdag, torsdag, fredag är det och sen ledig helg! Nice!

Nu ska jag blanda dipp och äta chips hihi POOOOOOSSSs

Hej, vare bra så? Kvittot där, tack så mycket. Hej, vare bra s.........

Idag när jag vaknade och drog upp rullgardinerna möttes jag inte utav härlig vit snö utan brun äcklig slask, slask?!? Redan? snön fick inte ens ligga i ett dygn.
Snart ska jag och mina uggs (eller gummistövlar??) bege oss mot jobbet och därifrån får vi inte traska hem fören vid halv tio ikväll.
Nu har jag precis tryckt i mig en baguette med tonfisk röra och vitlöksdressing, stackars mina kunder som får känna på den vitlöksandedräkten, hehe.

pusshejjjjjjjjjjjjj

Uppsala

I Uppsala har jag varit idag, med bästa mormor och morfar, vi handlade lite sen åt vi mat på ikea, muuuums!
När jag kom hem tog jag en promenad med Igge och byggde ihop julgranen (ja, jag har byggt upp granen den 17 november....) som jag köpte till tvrummet, den är liten och jättesöt. Jag bjöd även familjen på mat, krämig lax- och baconpasta, yummie!
Sitter och tittar på arga snickaren, vilket ruckel till hus alltså, förstår inte hur man kan bo så. Tvättmaskinvattnet åker ut genom ett rör och hamnar i en balja, det regnar in och de har inte ens rent vatten?!?! Rent vatten är väl ändå prio ett? Synd att behöva bo så.

Nej nu känner jag att det luktar kladdkaka, fikatrollet har bakat, wihooo. För er som inte fattade vem fikatrollet är så är det little sister Denise. Ska fråga om jag får smaka en bit ;)


Mössa på, check!


Fint ute idag, frost inte snö hehe

Maten jag lagade (ja, jag började äta innan jag fotade, hungrig brud!)


Imorrn blir det jobb :thumbup:

Harebratja

xoxo


Tisdag

Ändrade planer, vaknade inte av väckarklockan eller stängde av den i sömnen. Vaknade av att mamma ringde, jag insåg att klockan var för mycket och var tvungen att ställa in lunchen. FAN, hade planerat en enda sak idag så sumpade jag det, bra jobbat!

Istället ska jag åka och titta på dator med pappa och morfar, verkar inte bli tapeter idag.
Nu ska jag piffa till mig lite. Posshaj



Trött tjej som inte är så blank som det ser ut hehe

Blubb

Sitter och kollar på halv åtta hos mig, spelade in det som var tidigare idag. Man blir så hungrig av att titta på det, vet inte vad jag ska äta, får nog bli en knäckemacka med ost och tomat höhö.
Imorrn ska jag antingen luncha med mamma eller åka och titta på tapeter med mormor och morfar, de ska göra om sitt kök så jag följer med som smakråd isåfall :).

Måndag

Imorse innan jag vaknade drömde jag att jag spottade någon i ansiktet, precis när jag spottar vaknar jag av att jag spottar på riktigt, på min kudde! :O Haha usch vad äckligt det var, kunde inte ligga kvar i sängen :(.
Idag har jag varit uttråkad, skitväder ute och ingenting att göra. Så jag har tittat på solsidan, blev lite piggare och gladare av det. Ikväll ska jag titta på ung och bortskämd och sen no plans. Funderar på en promenad men det regnar fortfarande så känns inte jättelockande att lämna huset...
Imorrn måste jag se till att hitta på något, dör av att bara sitta på rummet.

Jag kom att tänka på Marcus min gamla klasskompis, saknar honom väldigt mycket! Han har sagt att jag ska komma och hälsa på honom i London, biljetterna är inte så dyra. Någon som är taggad på att åka dit med mig???

Nu blir det mat, lagade en asgod pastarätt igår, lik penne della regina som jag brukar äta i kista, får bli rester idag hehe.

heippa (stavas det med ett eller två p??)


Fairtrade hehe

Ajusste glömde visa bilden på en skylt som stod på jobbet, haha lite kul. Först stod den ute i butiken men nu hade någon flyttat in den i personalrummet, kanske har det kommit klagomål? haha


Pasta Carbonara

Hello!
Sitter i min säng och väntar på att Paradise Hotel ska börja, sen ikväll ska jag se på pensionärsjävlar, hihi.
Idag har jag inte gjort mycket alls, en riktig slappardag. Man måste faktiskt tänka på att jag jobbat hela helgen eller till och med onsdag-söndag så jag har inte riktigt hunnit ha min helgslappartid, så jag tycker att jag förtjänade en sån dag. Lagade iallafall middag till familjen, pasta carbonara.



Spagetti eller annan pasta
Bacon
Purjolök
Matlagningsgrädde
Riven ost
Riven parmesanost
Soja
Peppar

Strimla baconen och stek, ta sedan ur baconen ur stekpannan och låt fettet rinna av, hacka purjolöken och fräs den sedan i stekpannan, häll sedan tillbaka baconen i pannan. Tillsätt grädden och osten, ha lite soja och rör om. Peppra på efter smak. Funkar även utan soja och parmesanost, det blir awesome ändå ;)
Enjoy!

puss

hösthelvete

trött på mitt hår!


RSS 2.0